We dare you

Salinalashes daagt jou uit! Nu is de vraag, ga jij deze uitdaging aan?


Als je Salinalashes in 5 woorden zou moeten beschrijven! Wat zou daar jouw antwoord op zijn? Let us know!

''Je e-mailadres blijft privé en komt niet bij de reactie te staan''

 


Deel dit bericht


Laat een reactie achter

80 reacties

 • Salina lashes heeft fantastische lashes. Zeker een aanrader. Ze is hartstikke vriendelijke en maakt tijd om al je vragen te beantwoorden. Lastig te vinden deze dagen.
  Go girl!

  • Zienat
 • Bij salinalashes kan je zien dat kwaliteit voor haar een grote prioriteit heeft. De lashes zijn echt AMAZING. Haar service is zooo goed. En ze is echt MEGA vriendelijk, echt een top vrouw.
  Ze verdiend het om groot te worden met haar lashes.

  • Joanne
 • 5 woorden zijn voor mij te weinig.
  Mijn ervaring met SalinaLashes is al vanaf het begin heel fijn. Ik heb goed contact gehad vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatsten tot het moment dat ik mijn bestelling diezelfde dag in huis had! En zelfs daarna nog, ik kreeg tips en advies over het aanbrengen. Er werd duidelijk aangeven welke momenten zij wel en niet bereikbaar zou zijn. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de producten zelf,Goede kwaliteit! Echt een top service! SalinaLashes is een vaste klant rijker! Xx Ga zo door!

  • Cataleya
 • This lady have the most flawless and beautiful lashes I have ever seen. I love how fluffy and natural the lashes look and the hair is very soft giving you the most realistic effect. It has always been challenging for me finding the right length and volume. Most of the times either it’s too heavy or it’s too long but Salinalashes have different sizes, volumes, shapes making it very easy for me to choose exactly what best suits you and your needs.
  Check this power lady out. Thanks for the beautiful lashes and making lots of ladies happy

  • Gadri
 • Laatst paar lashes bij Salina besteld en wauw. Ze zijn prachtig! ECHT EEN AANRADER!

  • Azur