Verzenden & Retour

Afhalen

Wil jij geen bezorg of verzendkosten betalen maar, liever je bestelling ophalen? Dit kan! Stuur altijd even een berichtje als je eraan komt, het kan voorkomen dat Salinalashes tijdens deze afhaal tijden niet in de gelegenheid is om de de bestelling over te dragen. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat stuur altijd even 2 uur van te voren een berichtje dat je komt afhalen (dit kan via de whatsapp link). Zodra je er bent komt Salinalashes naar beneden om de bestelling af te geven. Letop! Later of eerder dan de aangegeven tijden is het niet mogelijk zonder afspraak of vorm van communicatie af te halen. Wil je dus ophalen op afwijkende tijden? Neem contact op! 

https://wa.me/message/M5BDRM4R3PCLO1

 

Verzenden

Besteld voor 14:00 in Nederland? Binnen 1-3 werkdagen geleverd (ma-vrij). Bestellingen die na 14:00 op een werkdag (ma-vrij) worden geplaatst worden de volgende werkdag behandeld en verzonden. Bestelling op vrijdag na 14:00 worden de eerst volgende werkdag (maandag) opgepakt en zullen dan binnen 1-3 werkdagen worden aangeboden. Lees het kopje ''Corona onder aan de pagina ook even door''

Bezorgen (momenteel GEEN bezorg optie beschikbaar)

Heb je gekozen voor lokale bezorging dan word die na binnenkomst van je bestelling binnen 24 uur geleverd. Bestellingen die op een werkdag na 14:00 worden besteld gaat de 24 uur levertijd pas de volgende dag in. Bijvoorbeeld besteld op werkdagen 13:00 dan word je bestelling dezelfde dag nog klaargemaakt en binnen 24 uur bezorgd. Bestellingen op bijvoorbeeld maandag na 14:00 besteld word pas dinsdag opgepakt en klaargemaakt en dan binnen 24 uur bezorgd. 

Corona

Met de coronavirus/lockdown periode kan het zijn dat je bestelling vertraging heeft, hou hier dus rekening mee!

Retour

Ga naar de algemene voorwaarden, bij punt 7. Recht van herroeping/retour beleid zal je alle informatie vinden die je nodig hebt. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op. Dit kan via het contact formulier of via de mail. Salinalashes is niet verantwoordelijk voor het verkeerd inschatten van een model die word aangeschaft. Let op! Heb je een bestelling retour gedaan? Dan krijg je alleen de producten vergoed indien deze in goede staat zijn. De verzendkosten krijg je NIET terug.